balk afm1

Welkom bij DMF Krediet, uw leningspecialist.

DMF Krediet is het vertrouwde adres voor deskundig advies op het gebied van financiering, lease en autoverzekeringen.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

DIRECT AANVRAAG DOEN

U komt in aanmerking voor een financiering als u beschikt over een vast dienstverband, een jaarcontract, een arbeidsongeschiktheidsuitkering, een uitzendcontract in fase B/3 of C/4. Ook ondernemers komen in aanmerking voor een financiering.

Om u een gedegen advies te kunnen geven hebben wij wat informatie van u nodig. Het betreft informatie over uw inkomen, woonlasten en gezinssituatie. Als deze informatie bekend is dienen wij een aanvraag in bij de bij ons aangesloten banken. In overleg met u bepalen wij daarna welke bank en welk product het beste aansluit bij uw wensen en behoeften. U ontvangt van ons een kosteloze en vrijblijvende offerte. Als u akkoord gaat met de offerte dan kunt u deze ondertekend aan ons retour sturen samen met de benodigde documenten. Als alle documenten door de bank akkoord zijn bevonden wordt de financiering uitbetaald.

De bank vraagt altijd om een legitimatiebewijs, een bewijs van inkomen en bewijs van de woonlasten. Daarnaast is het mogelijk dat de bank in uw specifieke situatie om aanvullende stukken vraagt. Wij informeren u hier graag over.

Ons advies is om uw aanvraag telefonisch bij ons in te dienen via telefoonnummer 0229-760106.
Ook kunt u een aanvraag doen via ons online aanvraagformulier, per e-mail via info@dmfkrediet.nl of per WhatsApp via 06-19600081.

Helaas heeft DMF krediet geen invloed op de verstrekking van financieringen. Hetzelfde geldt voor het maximale leenbedrag, de rente en het maandbedrag. Uiteindelijk is ook DMF Krediet afhankelijk van het oordeel van de bank, wij zijn slechts uw tussenpersoon.

Hoeveel u kunt lenen hangt grotendeels af van uw inkomen, uw woonlasten, uw gezinssituatie en eventuele lopende financieringen.

De door de bank gevraagde rente hangt af van de inschatting van de risico's in uw specifieke situatie. De bank kijkt hierbij onder andere naar leeftijd, dienstverband, gezinssituatie en woonsituatie.

Het maandbedrag hangt af van het product dat u kiest. Een doorlopend krediet kan afgesloten worden vanaf 1% van het leenbedrag per maand. In het geval van een persoonlijke lening, financial lease of huurkoop hangt het maandbedrag af van de gewenste looptijd van de financiering.

Een negatieve BKR registratie hoeft niet per definitie te betekenen dat u niet in aanmerking komt voor een financiering. Als u contact met ons opneemt kijken wij wat wij in uw specifieke situatie voor u kunnen betekenen.

Een financieringsaanvraag kan in de meeste gevallen binnen enkele dagen door ons afgerond worden. Hierbij is het wel belangrijk dat de gevraagde documenten tijdig en correct bij ons aangeleverd worden.

Op een doorlopend krediet en persoonlijke lening kunt u altijd boetevrij aflossen. Op een financial lease en/of huurkoop zijn in sommige gevallen andere voorwaarden van toepassing.

Via DMF Krediet kunt u een doorlopend krediet, persoonlijke lening, financial lease, huurkoop, autoverzekering en betalingsbeschermers afsluiten. Klik hier voor de specificaties van de verschillende producten.

Bij DMF Krediet is het in veel gevallen mogelijk om al uw bestaande financieringen over te sluiten en samen te voegen tegen gunstige voorwaarden en een scherpe rente.

U kunt ieder voertuig met een Nederlands kenteken dat bij een in Nederland gevestigd autobedrijf staat financieren via DMF Krediet.

Tijdens uw aanvraag is het altijd mogelijk te kiezen voor een ander voertuig. Wel moet voor dit nieuwe voertuig een nieuwe aanbieding bij de bank worden opgevraagd.

In het geval van een doorlopend krediet, persoonlijke lening en huurkoop geldt er geen maximale leeftijd voor het te financieren voertuig. Als het een financial lease betreft dan houdt de bank aan dat de financiering afbetaald moet zijn als de auto 10 jaar oud is. De minimale looptijd van een financial lease is 12 maanden. De auto mag daardoor niet ouder zijn dan 9 jaar.

 Direct persoonlijk contact
 Vrijblijvende offerte

 Betrouwbaar advies
 Rente vanaf 6,9%

 Een aanbod op maat
 Financial Lease specialist